Morgen begint mijn reis! - Reisverslag uit Lisse, Nederland van Shanice Bel - WaarBenJij.nu Morgen begint mijn reis! - Reisverslag uit Lisse, Nederland van Shanice Bel - WaarBenJij.nu

Morgen begint mijn reis!

Door: Shanice

Blijf op de hoogte en volg Shanice

14 April 2017 | Nederland, Lisse

Hallo allemaal!

Morgen is het dan zo ver!!! Dan begint mijn reis naar Samoa! Ik heb er onwijs veel zin in en vind het super spannend!

Ik ga jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van al mijn verhalen en foto's!

Tot snel!

Veel liefs, Shanice

• 14 April 2017 - 11:52

Monique Akerboom:

Hoi lieverd, we gaan je missen maar wensen je heel veel plezier en succes toe. dat je maar veel ervaringen op mag doen.

• 14 April 2017 - 11:59

Ben Bel :

Lieve Shanice,

Ik ben zó trots op je dat je dit gaat ondernemen.
    Ik hoop dat je heel veel voor de kinderen kunt betekenen, je heel veel ervaringen opdoet en natuurlijk heel veel plezier hebt in Samoa!

Dikke kus van je vader xx

• 14 April 2017 - 12:21

Ingrid :

Maak er een onvergetelijke reis van en doe veel ervaring op!
    Geniet! Groetjes Ingrid x

• 14 April 2017 - 12:32

Jan En Kitty Schakenbos:

Lieve Shanice,

Hele goede veilige reis en natuurlijk heel veel plezier. We gaan zeker je leven daar volgen. Liefs Jan en Kitty

• 14 April 2017 - 12:55

Peter En Jeanette:

Jaaaaaa zo trots op jou lieve schat. De kindjes zullen blij met je zijn. Morgen nog even zwaaien en dan het grote avontuur tegemoet

• 14 April 2017 - 13:30

Marielle:

Lieve Shanice.

Wij wensen jou daar heel veel plezier en een mooie werkervaring we zullen je zeker blijven volgen hier.
    Geniet ervan en een goeie reis.
    Liefs van ons Rinus ,Marielle,Rick,Kaylee en Roy

• 14 April 2017 - 13:52

Marielle:

We gaan jou zeker volgen, en
    tzettend veel succes

• 14 April 2017 - 14:43

Jannie Bel Ouwehand:

Haai lieve schat ik vind het jammer dat ik je niet meer zie maar ik wens je heel veel plezier en heel veel ervaring ik volg je geniet ervan groetjes oma xxx